Barion Pixel
Kosár

Valentin napi akció: páros masszázs 20% kedvezménnyel!

Nem tudod, mivel lepd meg kedvesed Valentin nap alkalmából? Ajándékozz romantikával fűszerezett testi-lelki feltöltődést egy klasszikus vagy egzotikus páros masszázs formájában most 20% kedvezménnyel! Valentin napi akció 60 perces svéd-, relax- vagy lávaköves masszázsra a Central Harmony Massage Studio jóvoltából: éljetek át egy igazi Valentin napi varázslatot!

Vásárlás

Valentin napi akció páros masszázsra

Rohanó világunkban nem könnyű időt találni a párunkkal kialakított bensőséges kapcsolat ápolására. A Valentin nap egy tökéletes alkalom újraszínezni a szürke hétköznapokat és minőségi időt tölteni szerelmünkkel. Kiemelt ajánlatunk keretében kedvezményes áron van lehetőségetek meghitt, intim környezetben eltölteni egymással egy órát, ami csakis rólatok szól!


Páros Svédmasszázs

A klasszikus svédmasszázs minden masszázskezelés alapját képezi. Jót tesz a letapadt izmoknak, az anyagcsere folyamatoknak, miközben természetes módon felfrissít és ellazít. Tökéletes Valentin napi kényeztetés, amely egyszerre romantikus és revitalizáló!

Vásárlás


Páros relax masszázs

A Valentin napi masszázs akció beváltható páros relax masszázsra is: ha szeretnétek pároddal az illóolajok bűvöletében egymásra hangolódni, miközben élvezitek profi terapeutáink kényeztetését, akkor ez lesz számotokra a tökéletes Valentin napi program!

Vásárlás


Páros lávaköves masszázs

Próbáltátok már a forró, vulkáni eredetű kövekkel végzett egzotikus lávaköves masszázst? Már önmagában is különleges élmény - a szerelmeddel közösen átélni stresszoldó, lélekharmonizáló hatását Valentin napon pedig valóban felejthetetlen ajándék!

Vásárlás


Valentin napi páros masszázs akció: fontos tudnivalók

  • Akciónk keretében 20% kedvezményt biztosítunk a masszázsok árából
  • A Valentin napi akció online igényelhető
  • Kedvezményünk az alábbi három masszázstípus esetében használható fel: svédmasszázs, relax masszázs, lávaköves masszázs
  • A Valentin napi ajánlat 60 perces kezelésekre vonatkozik
  • Akciónk páros masszázs kezelésekre váltható be

Vásárlás

Bármilyen egyéb kérdéssel keresd bizalommal kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!
Hol találsz meg minket?

Hívj minket telefonon: +36 20 409 5484, vagy írj nekünk üzenetet.