Barion Pixel
Masszázs tanfolyam
Kosár

Masszázs tanfolyam

Akár te is lehetsz a Central Harmony Massage Studio új masszőre. Mit kell ehhez tenned? Először is érdemes jelentkezned a svédmasszázs tanfolyamunk óráira. A munka mellett is elvégezhető masszőr képzés során elméleti és gyakorlati oktatásban részesülsz. Amennyiben a masszőr tanfolyam végén sikeres vizsgát teszel, az oklevél megszerzése mellett meglesz a lehetőséged munkát vállalni szalonunkban. Tudj meg többet róla!

Jelentkezés az oktatásra

Masszázs tanfolyam - elmélet és gyakorlat

A kezdő masszőr tanfolyam segítségével te is egyike lehetsz szakképzett munkatársainknak. Teljes körű masszázs oktatást nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy a képzés során nemcsak magabiztos gyakorlati tudást adunk át, de nagy hangsúlyt fektetük az elméleti ismeretekre is. Nem megy az egyik a másik nélkül. Fontosnak tartjuk, hogy megtanítsuk a szakszerű kezelések végzéséhez elengedhetetlen háttérinformációkat és elméleti tudást, már egészen az alapoktól.

Svéd masszázs tanfolyam - mindennek az alapja

A Central Harmony Massage Studio kezeléseinek a svédmasszázs az alapja. Így értelemszerűen a masszázstanfolyam során ezt oktatjuk. Miután megvannak a biztos alapok, csak rajtad áll, hogy tovább képezd magad. Ehhez minden segítséget megadunk! Amennyiben felvételt nyertél a szalonba, minden egyéb szolgáltatásunkat is megtanulhatod. Havonta egyszer továbbképzést tartunk a számodra, amelyeken a további masszázstípusok ismereteit és gyakorlatait is elsajátíthatod.

MI ADUNK MINDENT, MÁR CSAK TE KELLESZ

A szakmánkban elengedhetetlen a személyes kontaktus, ezért az elméleti tudást sem online adjuk át. Ezen kívül kézhez kapsz tőlünk egy profi jegyzetet, amit vonalvezetőként használhatsz kezdő masszőrként is.

SIKERES VIZSGA - GARANTÁLT MUNKALEHETŐSÉG

Amennyiben sikeresen elvégezted a képzést, és elkötelezett vagy a szakma iránt, akár azonnal munkát vállalhatsz szalonunkban. A lehetőség mindenki számára nyitva áll, aki lelkiismeretes és elhivatott.

Masszázs tanfolyam árak

A masszázs tanfolyam ára nem kiadás, inkább egy remek befektetés, ami már rövid távon megtérülhet. Miután elvégezted a masszőr képzést, felvételt nyerhetsz a szalonunkba. Amennyiben nálunk állsz munkába, visszafizetjük a tanfolyam teljes árát, ami ráadásul a vizsga díját is tartalmazza.

A tanfolyam hossza: 60 óra
A masszázs tanfolyam ára: 69 990 Ft

Fizetési ütemezés:

  • Jelentkezéskor - 19 990 Ft
  • Az első tanfolyami napon - 50 000 Ft

oldalra-min.jpg

TANULJ ELISMERT OKTATÓTÓL

A masszőr tanfolyam oktatója a szalon szakmai felelőse és üzletvezetője, Ladányi Bernadett. Felkészültségét a Testnevelési Egyetemen szerzett diplomával, gyógymasszőri képesítéssel, röplabda és labdarúgó csapatok masszőrterapeutájaként, és a szalon masszőreként eltöltött 5 éve alatt szerezte.

Üzletvezetői kinevezése óta ő készíti fel a masszázs stúdió svédmasszőri képesítéssel rendelkező terapeutáit a szalon egyéb szolgáltatásainak végzésére.

Most te is elsajátíthatod tőle a masszázs alapjait, ha pedig az oklevél megszerzése után bekerülsz csapatunkba, 12 hónapos programunk során szolgáltatáspalettánk minden elemét díjmentesen megtanulhatod belső képzéseinken, amellyel több éves előnyre tehetsz szert a masszőr szakmában dolgozókkal szemben!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Engedélyszám: B/2023/001002

Időrend
Péntek 1600 - 2000
Szombat 900 - 1700

Oktatás beosztása
A tanfolyam október 13-án (pénteken) indul, és 5 héten át tart. A képzésen munka mellett is részt tudsz venni, az időrend ezt figyelembe véve lett kialakítva.

Vizsga
November 18.

Helyszín
Central Harmony Massage Studio – XIII. kerület, Ipoly utca 13.

Téged is szeretettel várunk!

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez!

Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!
Hol találsz meg minket?

Hívj minket telefonon: +36 20 409 5484, vagy írj nekünk üzenetet.