Masszázs bérlet a még kedvezőbb masszázs árakért. Válaszd 3, 6 vagy 12 alkalmas bérleteinket, és spórolj akár több tízezer forintot!

Masszázs a Central Harmony stúdióba

A Central Harmony csapata nyitás óta azon dolgozik, hogy vendégeink szívesen térjenek vissza hozzánk kezelésre. Számunkra a te elégedettséged mindennél fontosabb:

  • Nem futószalagszerűen működtetjük masszázskezeléseinket, hanem a különleges bánásmódra törekszünk.
  • Több mint 10 féle masszázst próbálhatsz ki nálunk, a problémákra pedig speciális kezeléseket tudunk ajánlani.
  • Állapotfelmérést végzünk és kezelőlapot készítünk számodra az első alkalommal.
  • Egy olyan családias meghitt rendelőt álmodtunk meg, ahol bátran kérdezheted a kezelésekről, módszerekről terapeutáinkat.
  • A testi-lelki felfrissülés mellett különböző betegségek, fájdalmak enyhítésében is segítenek masszázsaink.

A felsorolt előnyök miatt érdemes rendszeresen járni szalonunkba: ha pedig szeretnél kedvezményesebb áron részt venni kezeléseinken, akkor figyelmedbe ajánljuk masszázs bérlet opciónkat. 3, 6, és 12 alkalmas bérletek közül választhatsz, amelyeket 45 és 90 perces kezelések között.

Miért éri meg a masszázs bérlet?

  • Ha rendszeresen látogatod szalonunkat, akkor megéri bérlettel járni kezeléseinkre. Egy 12 alkalmas 45 perces masszázs bérlettel akár több mint 30 ezer forintot is spórolhatsz!
  • Nem kell sorban állnod: egy összegben fizethetsz, és nem kell minden alkalommal külön jegyet váltanod.
  • Online is vásárolhatsz bérletet, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
  • Légy törzsvendégünk: vásárolj online vagy a szalonban, és fizess egyre kevesebbet! Harmónia kártyánkkal akár 20 százalékot is megtakaríthatsz. Már 3 alkalmas, 45 perces bérlet kiváltásával is 5 százalék kedvezményt tudhatsz magadénak.

Masszázs bérlet Gy.I.K

Hogyan tudok bérletet vásárolni?

Masszázs bérletet szalonunkban és weboldalunkon keresztül is tudsz venni. Javasoljuk, hogy egy gyors regisztráció után online vásárold meg bérleted, így nem kell esetlegesen sorban állnod, és kényelmesen, bankkártyával fizethetsz. Szalonunkban bankkártyás és készpénzes fizetésre is van lehetőség.

Páros masszázsra is beválthatom a bérletem?

Igen. A masszázs típusa után azt is megadhatod, hogy egyszemélyes vagy páros kezelésre szeretnél bérletet venni. Egyszemélyes bérletedet nem tudodpáros masszázsra használni és fordítva.

Minden masszázs típus elérhető bérlettel?

A legtöbb masszázsra vásárolható bérlet szalonunkban, kivéve a cellulit és thai masszázsaink.

Masszázs bérletet szeretnék adni ajándékba. Lehetséges?

Igen, lehetséges. Ehhez csak válaszd az ajándékba adom opciót. Ha pedig nem szeretnél egy masszázst kiszemelni, akkor válassz ajándék kártyát, amit tetszőleges összeggel tölthetsz fel, így az ajándékozott szalonunkban bármilyen masszázs kezelésre felhasználhatja - akár bérletet is vehet belőle!

SZÉP kártyával is vehetek bérletet?

Természetesen, szalonunkban OTP, K&H és MKB bankos SZÉP kártyát fogadunk el, amit bármely kezelésünkre, ajándékutalványra és bérletre is beválthatsz.

Össze lehet vonni a bérletet és a Harmónia kártyát?

A két kedvezmény nem üti egymást. Harmónia kártyánk csak arról szól, hogy minél több masszázson veszel részt nálunk, annál kevesebbet kell fizetned. A bérlet pedig több masszázs alkalom egy összegben való megvásárlása miatt nyújt kedvezőbb árakat. Ha Harmónia kártyát szeretnél, akkor be kell regisztrálnod weboldalunkon.