Érdekel a masszázs hivatás? Akkor a legjobb helyen jársz!

Most lehetőséged van megtanulni ennek a gyönyörű szakmának minden velejáróját az elmélettől a gyakorlati tudásig bezárólag a Central Harmony Massage Studio októberben induló masszázs tanfolyama keretében!

A képzés sikeres elvégzése után azonnali munkakezdési lehetőség a szalonban!

Részletek

Miért válaszd a Central Harmony Massage Studiót?

Modern, sokrétű kezelések: masszázsaink alapja a hagyományos svédmasszázs, de olyan különlegességeket is kipróbálhatsz nálunk, mint a kismama masszázs, indiai fejmasszázs vagy a cellulit masszázs.

Bizalom és biztonság: egy masszázs szalon Budapesten, ahol a hangulat bensőséges, a csapat pedig olyan specialistákból áll, akik mellett biztonságban érezheted magad a kezelés alatt.

Szakképzett terapeuták: masszőreink mind hivatalos szakképesítéssel rendelkező terapeuták, akikhez bátran fordulhatsz kérdéseiddel is.

Nálunk nincs helye a futószalagnak: mi nem arra törekszünk, hogy minél több vendéget tudjunk fogadni egy nap alatt. Célunk, hogy te is szívesen gyere vissza hozzánk masszázsra, ezért mindent megteszünk, hogy a te időpontod alatt maximálisan odafigyeljünk igényeidre és a személyes hangulat kialakítására.

Prémium szolgáltatás: ne rohanj el máris masszázs után! Ülj le, és fogyassz el egy csésze teát, lassítsd le az estéket, nálunk ezt is megteheted. Ha szeretsz beszélgetni, amíg izmaidat átmozgatják, akkor masszőreink mindig rávehetők egy barátias beszélgetésre. Azonban, ha inkább elmerülnél a saját gondolataidban vagy aludnál, akkor a pihenésben is partnerek vagyunk.

Többféle masszázs: A klasszikus svédmasszázs mellett a keleti kultúrákra jellemző spiritualitás és gyógyítás is szemléletünket képezi. 13. kerületi szalonunkban olyan masszázsfajták is elérhetők, amelyek valamilyen speciális területre, problémára koncentráltak. Stresszoldó masszázs, bambusz vagy akár sport masszázs Budapesten, a Central Harmony Massage Studióban: fedezd fel kezeléseinket!

Hozd tested a legjobb formába!

A mindennapos teendők kivétel nélkül mindenkit képesek lefárasztani. Ahhoz, hogy bírjuk a gyűrődést - legyünk fiatalok vagy idősebbek -, a legjobb formánkat szükséges hozni. Terapeutáink segítenek vendégeinknek ezt az állapotot megtalálni: a rendszeres masszázs kezelések egyszerre jelentenek úgy lazítást a testnek, mint megnyugvást a léleknek.

Élvezd a személyre szabott masszázs előnyeit!

Legyen szó fejfájásról, álmatlanságról, derék- vagy végtagfájdalomról, a masszázs csodákra képes. Szalonunkban képzett masszőrök dolgoznak, akik az egyéni igények szerint alakítják a kezeléseket. A megfelelő fogások és erősség megválasztásával személyre szabott terápiáink végén relaxáltabb, energizáltabb és egészségesebb állapotban távozhatsz.

Masszázs, mint felejthetetlen élmény

Szeretteinket, ismerőseinket megajándékozni mindig öröm, legyen szó bármilyen alkalomról. Egy masszázs ajándékutalvány nemcsak egyedi és kellemes, hanem életminőség-javító meglepetés is. A szabadon feltölthető ajándékkártyára utalt összeg a vásárlástól számított 1 évig bármely szolgáltatásunkra beváltható, így a megajándékozott a számára legvonzóbb kezelést választhatja ki.

Teljes testi-lelki felüdülés

A hiedelmekkel ellentétben egy masszázs nem akkor jó, ha az fájdalmat okoz a vendégnek. A kezelés célja minden korosztály számára az egészség megőrzése mellett a belső harmónia megteremtése. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben vagy szimplán csak elfáradtunk a rohanásban, a terápiával nagymértékben hozzájárulhatunk a mindennapok fájdalommentességéhez, valamint testi-lelki egyensúlyához.


Central Harmony Webshop: nálunk vásárolni is tudsz! 

Masszázst (egyszemélyes vagy páros alkalmat), bérletet és ajándékutalványt is tudsz vásárolni weboldalunkon, ha az Online vásárlás menüpont alatt felfedezed az opciókat. Ha előre betáraznál masszázs alkalmakból, vagy szeretteidnek szeretnél meglepetést okozni, akkor is érdemes körülnézni webshopunkban. Ne hagyd ki!

Online vásárlás

TÖRZSVENDÉG KEDVEZMÉNY

Visszatérő vendégeink akár 20 százalék kedvezménnyel járhatnak hozzánk kezelésre. 10 000.- Forint költés után már 5 százalék kedvezményt kapsz minden masszázs árából. Ismerd meg a program részleteit!

Érdekel